En bukett syrener

Syrener

En bukett syrener och content-skapande med kids

Jag trodde aldrig att jag skulle nå hit men nu är vi äntligen redo för lite välförtjänt ledighet! Igår körde vi ett dunder-ryck och tvättade upp precis all smutstvätt så idag återstår det bara att vika ihop allt, stryka och sedan packa ner det sista i resväskorna. Jag hann dessutom spela in ett samarbete som jag hade signat upp för vilket med facit i hand var lite otajmat med tanke på hur stressiga de senaste veckorna varit. Men men, sånt är svårt att veta på förhand. Barnen fick vara med på mitt content och även som tålamodet prövades så tyckte jag att de skötte sig alldeles utmärkt. Att öppna paket är ju alltid roligt för dem…

När jag tog dessa bilderna insåg jag att det var ett bra tag sedan jag fotograferade Ludwig och Esa, gud som de växer!! Jag hoppas på att kunna knäppa av lite nya fina bilder på semestern. Jag inbillar mig att det blir lite enklare när vi har mormor & morfar som sällskap, kanske kan vara värt att släpa med stativet denna gången. Haha!

Syrener

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.