En ”Christmasy” weekend med min bästa!

Christmas

En ”Christmasy” weekend med min bästa!

I helgen blev det en ganska spontan tjejweekend i Köpenhamn. För bara någon vecka sedan fick jag och min fina vän Jenny ett infall och bestämde oss för att boka in en weekend tillsammans, vi lyckades nämligen hitta ett datum som vi båda kunde komma ifrån familjelivet. Julmarknad, shopping, hygge och tjejmys stod på agendan och oj så härligt vi har haft det! Vi behövde båda komma ifrån vardagen för en kortis och en visit i Köpenhamn var alldeles perfekt. Jag menar finns det någon stad som julpyntar likt denna? Det var så otroligt mysigt när allt tändes upp i skymningen. Jag är nog lite kär i Köpenhamn ändå!

Vi checkade in på mitt favorithotell NH Classic Collection som ligger helt perfekt till i Christianshavn, det tar ca en kvart att gå in till citycenter Inredningen på det här hotellet är något alldeles extra och jag menar, spana in julpyntningen. WOW! För att inte nämna frukosten som är otroligt lyxig! Vi åt så att vi nästan sprack, vi till och med klev upp lite tidigare och körde ett kort träningspass just för att vi ville komma riktigt hungriga. På lördagen åt vi lunch på Bistro Royal, stannade för ett glas bubbel på Ved Stranden, åt middag på Sushi Market och rundade av kvällen med drinkar på Brønnum. En alldeles perfekt tjejweekend helt i min smak!

Christmas NH Collection Copenhagen

NH Collection Copenhagen NH Collection Copenhagen  Julkrans Juldekoration Weekend NH Collection Copenhagen Tjejweekend  NH Collection Copenhagen  NH Collection Copenhagen Hotellfrukost Hotellfrukost Tjejweekend BH Collection Copenhagen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.