En klassisk aftonklänning

En klassisk aftonklänning

För några veckor sedan hade min kära barndomsvän Amanda bjudit in till 40års fest i sann prinsess-anda. Aftonklänning och tiara var klädkoden. Hjälp tänkte jag först för jag har absolut inga aftonklänningar som jag kommer i. Kan fortfarande inte förstå att jag så länge var en XS, nu är jag en solklar S och runt midjan känns det snarare som att jag är en M! Nåväl, jag fick åtminstone en förträfflig ursäkt till att beställa hem denna ljuvliga klänningen från Stenströms som jag länge spanat in. En klänning som gör sig perfekt till sådana här tillställningar men som även passar till att bära på Nyårsafton. Jag tänker också att jag kan styla den med en stickad tröja ovanpå så blir det en perfekt silkeskjol. En klassisk investering till min hållbara garderob. Jag skulle vilja säg att precis allt jag köper i klädväg är klassiska plagg som jag kommer att bära år efter år utan att tröttna…

Jag stylade min nya klänning med slingbacks från Chanel och min kuvertväska från YSL. Satte håret i en stram knut i nacken och adderade röd färg på naglar och läppar. Just det, tiaran hamnade inte med på bild men hittade en fin sådan på Glitter. Tänker att Elsa ska få den i julklapp, perfekt när hon vill klä ut sig till en prinsessa.

Älskar min nya kappa som gjorde sig alldeles väldigt väl till denna outfiten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.