En förfallen Dahliarabatt

Dahliarabatt

En förfallen Dahliarabatt

Jag hann aldrig att dokumentera min Dahliarabatt när den var som finast i år. På bilderna hade den förfallit efter att en storm drog igenom trädgården. Lägligt nog inträffade det dagen innan jag skulle ha en liten invigningsmiddag för tjejerna här ute. Så typiskt för det var så vackert när man såg blommorna genom fönstret…det blev nästan som en tavla inifrån Orangeriet. Väldigt vackert. Nästa år hoppas jag att jag ska ha lite mer tid att sköta om våra rabatter för det hanns verkligen inte med i år, eller rättare sagt hade jag så ont i mina händer/armar så det var väl också det som spelade in.

Jag hoppas på att så smått kunna uppdatera här inne oftare, även om jag inte är fri från mina besvär så har det blivit mycket bättre. Jag går fortfarande på en utredning så ingen diagnos än så länge , en evig väntan. Oavsett så är jag så glad över att det åtminstone blivit lite bättre för stundtals har det varit nattsvart!

Fikonträd Dahliarabatt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.