En fluffig helgbukett – Syrén

En fluffig helgbukett – Syrén

Överblommade syrener från vår trädgård! I år fick vår syrénbuske verkligen för sig att explodera jämfört med tidigare år då jag nästan ifrågasatt dess existens. Älskar syréner! Något som jag däremot inte älskar är att hela vår trädgård redan kryllar av bladlöss! VARFÖR?? Varför ska den där ohyran komma hit och förstöra min trädgård? Igår gjorde jag en insats och gick runt och sprayade varenda liten planta med Bladlusmedel som jag köpt i en trädgårdshandel. Nu hoppas jag på något form av mirakel för jag VILL ha en lummig trädgård utan ohyra…

Idag kommer äntligen maken hem från sin 3-dagars Sommarfest med företaget han jobbar för. Eller festen var väl bara en utav dagarna och de övriga dagarna ägnades åt att ta sig fram och tillbaks. Det ska bli ett sant nöje att räcka över marktjänsten åt honom så fort han sätter fötterna innanför dörren. I övrigt har jag haft en bra vecka, höjdpunkten var nog när jag tillsammans med en kollega var och spanade in vårt blivande kontor. Längtar ihjäl mig tills vi flyttar nu. Jag har även hunnit med att träna ett pass på gymmet, cyklat till kontoret två dagar och kombinerat nattningarna med en timmes promenad. Vi har turen att ha två barn som älskar att åka vagn så vi får väl passa på att njuta av en sista sommar där vi kan natta båda i barnvagn. Efter sommaren säljer vi nog dubbelvagnen eftersom Ludwig är så stor nu. Utöver den motionen tänkte jag hinna med en löptur på lunchrasten.

Imorgon ska vi hem till ett par vänner och hänga under dagen och på söndag blir det hemmafix för hela slanten. Jag misstänker att mannen är rätt mör efter att ha varit iväg på Svensexa hela förra helgen (han hade typ ingen röst kvar när han kom hem) och nu sommarfest i tre dagar. Spontant känner jag att jag själv behöver boka upp lite getaways inom en snar framtid för jag har en del att casha hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.