Liplase – min senaste skönhetsbehandling

Liplase – min senaste skönhetsbehandling

Förra veckan var jag äntligen på besök hos Studio Sofie, det var dags för lite egentid aka skönhetstid. Jag gjorde dels min sista IPL-behandling i ansiktet innan det blir ett litet sommarupphåll men sen testade jag även att göra Liplase.

Liplase är en ny efterlängtad behandling hos Studio Sofie som jag givetvis var tvungen att testa. Behandlingen utförs i 4 steg med en ER:YAG laser. Lasern behandlar slemhinnan, läppstrukturen, konturen samt ger en ytlig laserpeel av hela läppen. Det här är alltså inte någon behandling som ska jämföras med en injektionsbehandling. Jag kommer att gå en hel kur, dvs göra tre behandlingar med 10-14 dagars mellanrum.

Nu till frågan hur jag upplevde behandlingen. Jennie som utförde behandlingen på mig passade på att lägga bedövningssalva på läpparna under tiden som vi gjorde IPL:n så när det väl var dags att göra Liplase´n var jag rejält bedövad. På vissa ställen stack det till lite obehagligt men det går så snabbt så det var liksom aldrig så att jag upplevde att det gjorde särskilt ont. Efteråt kändes mina läppar betydligt fylligare, markerade och plumpiga. Ett par dagar efter behandlingen upplevde jag att jag blev torr och ansade skinn och efter det har läpparna varit sååå mjuka och lena. Jag brukar annars ha en tendens att få torra nariga läppar emellanåt vilket är anledningen till att jag går den här kuren. Jag vill helt enkelt få mjukare och fylligare läppar med en slätare läppstruktur.

För er som vill se en liten sneak peek på hur behandlingen går till kan spana in mina Stories…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.