Tips på midsommarklänning

Stenströms

Tips på midsommarklänning

Nu är det inte långt kvar tills midsommar, inte klokt hur snabbt tiden går. Ni är säkert många som ännu inte har införskaffat någon midsommarklänning så här kommer ett tips på en alldeles perfekt en. Till midsommar ska det vara avslappnat, gärna lite romantiskt och framförallt bekvämt om jag får säga min åsikt. Tänk er denna blåa linnedröm ihop med blommor i håret! Förra året bar jag en beige linneklänning och en blomsterkrans av Brudslöja, se bilder här (klick). Det blir Brudslöja i kransen även i år men jag tror bestämt att jag ska beställa kransar detta året. Det blir alltid så stressigt att hinna binda dem själv…

Midsommarklänning

Idag var jag på ”Hälsosamtal för blivande 40 åring”, man känner sig knappt gammal när man får hem en sådan kallelse. Det är tydligen något urval som jag är med i och planen är att alla vårdcentraler tids nog ska bjuda in till ett sådant samtal. Jag fick hem ett formulär där jag skulle besvara frågor kring min kost, motion och allmänt mående. Förra veckan lämnade jag blodprov och idag var det alltså dags för samtal. Alla mina provresultat såg bra ut! Jag hade ett Kolesterolvärde på 3,80. Blodtrycket har alltid varit lågt och där hade jag 93-68, dvs fortfarande väldigt lågt. Mitt BMI hamnade på 20,45 och kostpoäng fick jag 0004 på.

Något som jag själv valde att ta upp är att jag ofta känner ångestkänslor, helt utan att egentligen ha någon grund för det. Det är en fruktansvärd känsla och de som aldrig haft ångest kan heller inte föreställa sig känslan. Det är som en djup oroskänsla som vägrar att släppa, det ligger som ett tryck över bröstet och medför en fruktansvärd obehagskänsla. För mig är det mer påtagligt veckan före mens. Jag har enormt höga krav på mig själv och känner ofta att jag inte räcker till. Tid för återhämtning finns inte riktigt när man har två små att ta hand om. Den lilla tiden som man har utanför jobb går oavkortat till att få logistiken att rulla runt här hemma. Jag vet att träning tex gör att jag mår mycket bättre mentalt men dels så ska man ha orken till att träna när man får en lucka och framförallt utrymme till det rent tidsmässigt.  Midsommarklänning

Klänningen kommer från Stenströms.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.