Jag och barnen…

Jag och barnen…

Maken har varit på Svensexa i Finland hela helgen lång så det har varit jag och barnen fredag till söndag. Jag hade sedan länge planerat in en helg med mormor på besök för det blir bra intensivt själv med dessa två. Så tacksam över att hon kunde komma hit och assistera. I veckan ska Calle dessutom på sommarfest med jobbet i TRE dagar så det blir till att planera med både hämtning och lämning för min del. Utöver det ska Elsa till Barnmorskan på 2,5 års kontroll och Ludwig till tandläkaren. Frågor på den veckan??

Vi har hur som helst haft en supermysig helg tillsammans. Igår åkte vi ut till Hallongården och plockade jordgubbar. Lägligt nog hade de små gåsungar på gården som barnen fick lov att klappa, alltså de var så gulliga. Om ni ska dit och är sugna på fika kan jag varmt rekommendera deras Pinochhiotårta, den var så god! Efter det åkte vi inom leksaksaffären och barnen fick köpa en sommarpresent. Det blev ett Aquaplay som jag och mamma byggde ihop när vi kom hem. Väldigt uppskattat hos barnen. Jag grillade för första gången på vår Webergrill, det blev korv med bröd. Glad över att jag lyckades grilla själv! Vi rundade av med att bädda ner barnen i vagnen och gick sedan en lång nattningsrunda i härligt väder. Idag åt vi en lång frukost tillsammans och vid lunchtid begav vi oss till Max för att äta och vidare mot Klagshamns Ryttarförening. Planen var att barnen skulle få rida ponny men till deras besvikelse var det ingen ponnyridning idag. Vi kompenserade med att gå ner en sväng till stranden och äta glass innan mormor slutligen åkte hem igen. En bra helg!

Nu har maken precis kommit hem och jag har lämnat över ansvaret och nattningen till hans förmån. Tacksamt när båda barnen står på ovanvåningen och skriker efter mig. Jag vet inte varför men för tillfället är de båda så otroligt mammiga. Smickrande men också lite frustrerande eftersom man känner att man inte riktigt räcker till…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.