Midsommarafton 2021

Midsommaroutfit

Midsommarafton 2021

Vid elvatiden på förmiddagen trillade midsommargänget in i vår trädgård. En liten tapper skara som vi alltid har väldigt roligt med. Med fyra kids blir det ändå fullt ös medvetslös så det var så skönt att inte vara fler än så i år. Vi vuxna hade nämligen siktet inställt på att även få lite barnfri tid och all eloge till våra duktiga barn som sov från klockan åtta på kvällen till två-tiden när gästerna slutligen begav sig. Ludwig & Elsa sov som vanligt på sitt rum, Iris bäddade vi ner i soffan på ovanvåningen och lilla Algot fick barnens resesäng. Sen att våra barn fick för sig att vakna utan en tendens till att somna om redan vid halv fem är en annan femma. Ludwig slog upp sina blå och det första han sa var ”har Iris åkt hem med taxin nu?”, sen såg man hur tankeverksamheten i hans lilla huvud drog igång.

Det blev en väldigt lyckad dag och kväll och jag tror att barnen hade precis lika kul som oss vuxna. Våra barn leker så fint tillsammans och är även ganska lika till sättet vilket är så skönt. Iris är ju ett år äldre än Ludwig men mellan Elsa och Algot skiljer det bara 4 månader.

Midsommar Midsommarklänning

Elsa bar min gamla klänning som jag hade på mig när Lillebror döptes, jag måste varit ca 2,5 år då. Med andra ord var jag lite mindre i storlek än vad Elsa är, haha!

Midsommarafton 2021 Midsommarafton 2021

Så kul med gruppbilder på midsommarafton, jag ska försöka att ha det som en tradition. Här kan ni se midsommarbilderna från 2020, 2019, 2018, 2016, 2015, 2014.

Midsommarafton 2021

Min klänning kommer från Stenströms. Jag köpte matchande outfits till både Ludwig och Elsa men när jag insåg att min gamla klänning kommer bli för liten när som helst fick Elsa istället ha den på sig. Annars hade vi alla tre gått klädda i toner av beige.

One comment on “Midsommarafton 2021

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.