En kall dag på Skanörs strand

Skanörs strand Skanörs strand

En kall dag på Skanörs strand

Det blev en spontan tur till Skanör i helgen. Solen tittade fram och himlen var alldeles blå så jag fick ett enormt sug efter att fotografera. Jag övertalade familjen om att åka på picknick och romantiserade upp en bild på hur mysigt det skulle bli. Men ack så kallt det visade sig vara och plötsligt var fotosuget som bortblåst. Barnen tyckte dock att det var jätte kul att springa omkring bland Fiskehoddorna på stranden och vi fick ändå till en mysig fikastund där det var hyfsat lä.

Idag har både jag och Calle tränat, för min del blev det en timme på gymmet och oj så skönt! Hoppas nu att den här helgtraditionen håller i sig för man mår ju så mycket bättre när man får träna. Efter lunch delade vi upp oss så jag och Ludwig for till Emporia med syfte att besöka en frisör och sen veckohandla. Calle gick till lekplatsen med Elsa och nu har vi precis ätit hemgjord pizza. Barnen är så galet intensiva om helgerna så det får nog bli att vi delar upp oss allt oftare för de är betydligt lugnare då.

Syskonkärlek

Ålskar bilderna när Ludwig kramar om Elsa, vilket han gjorde helt spontant när jag skulle knäppa av lite bilder. Visst ser det alldeles lugnt och idylliskt ut med två kids? Skenet bedrar kan jag erkänna. För tillfället bråkar de mest hela tiden och det är så frustrrande. Varför kan de inte bara vara tacksamma över att de har ett syskon och istället leka med varandra? På Förskolan är de dock så snälla mot varandra (de går i samma klass numer) och leker fint ihop så det verkar vara något de gör när de är hemma med oss!

Skanörs strand
Jag vet inte vad som hände med min mössa på bilden ovan, haha! Den ska ju inte vara sådär ”toppig”…. Picknick  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.