En klassisk kontorslook

Kontorslook

En klassisk kontorslook

Det här är just nu min absoluta favoritlook! Helt enkelt en klassisk kontorslook. Bortsett från skorna då, men dessa byter jag bara så fort jag kommer in på kontoret. Kängorna från Woolrich är för övrigt de varmaste skorna jag burit, så skönt när man är frusen om fötterna. Dock så upplever jag att de är lite hala vilket förvånar mig, jag som tänkte att jag skulle ha dem när vi åker till Branäs i mars. Jag kommer att halka omkring som Bambi på hal is så där får jag nog tänka om.

Polotröja är ett av mina favoritplagg så här års, denna från Filippa K fyndade jag på rean och oj så nöjd jag är med köpet. Så snyggt att matcha den med hög midja på byxorna, precis som jag gjort här.

Polotröja Filippa K

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.