En lugn morgon i den mjukaste av morgonrockar…

Pelle vävareEn lugn morgon i den mjukaste av morgonrockar…

Finns det något lyxigare än en lugn morgon iförd den mjukaste av morgonrockar? Sedan jag fick barn har jag verkligen värderat lugna morgnar högre än något annat. Att kunna njuta av den där koppen kaffe utan att bli avbruten femhundraelva gånger per minut! Idag har jag just en sådan morgon där jag njuter till fullo av lugnet. Barnen har sovit över hos farmor & farfar inatt och jag har fått lite välbehövlig egentid. Maken passade på att gå ut med några vänner i Helsingborg så familjen kommer hem först efter lunch.

En lyxig morgonrock

HUR fin är min nya morgonrock från Pelle Vävare? Passande nog heter den Torekov , jag har den långa varianten i färgen sand och den är precis sådär mjuk och skön som en morgonrock ska vara. Elsa som är en ”knähund” brukar krypa upp i mitt knä inuti morgonrocken och sen knyter jag den runt om oss båda två. Det kan vara en av de mysigaste stunderna på dagen. Vi är för övrigt en riktig frukostfamilj, vi älskar att ta det lugnt på morgonen och sitter gärna länge och slötittar på Nyhetsmorgon och dricker kaffe. Just därför har jag investerat i en lyxig outfit som jag skulle kunna gå omkring i hela dagen om det så vore aktuellt. Den här morgonrocken är extra lång vilket bidrar till en lyxigare känsla. Undertill har jag alltid en sidenpyjamas som matchar väl med den mjuka bomullsfrottén. På fötterna bär jag mina pälsiga Birkenstock’s. Helt enkelt en bättre morgonoutfit!

I sommar ser jag mig själv cykla ner till havet iförd denna för att ta mig ett kvällsdopp, kan det bli mer idylliskt?

Morgonrock  Pelle vävare

Morgonrock

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.