En liten ballerina

Ballerina

En liten ballerina

Snart dags för att hämta min lilla ballerina och hennes storebror på Förskolan men först ett snabbt blogginlägg. Jag funderar lite kring om vi ska anmäla dessa två till någon aktivitet under vårterminen. Samtidigt så är det redan full rulle på livet och jag vill helst inte addera någon mer stress i vardagen. Svår balans det där. Det lutar hur som helst mot att Ludwig får fortsätta i simskola och kanske borde vi sätta även Elsa i en simklass redan nu. Jag tycker att det är så viktigt att de lär sig att simma och helst så snart som möjligt. Ludwig började på Simskola när han var 4 år så det blir i så fall ett år tidigare för Elsa. Hon gillar ju även att dansa och först tänkte jag att hon skulle börja på ballett men jag hittar ingen kurs för 3-åringar, det kanske är för tidigt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.