Klassisk topp med fina detaljer

Klassisk topp med fina detaljerKlassisk topp

Klassisk topp med fina detaljer

Igår invigde jag två nya plagg som jag är lite smått kär i för tillfället. Dels en klassisk topp med fina detaljer från Veronica Virta men sen även min Victoria jacka som jag fyndade på rean i julas. Toppen i en alldeles ljuvlig taupe-färg som viger sig förträffligt med den bruna nyansen på jackan från Busnel. En jacka som länge har stått på min önskelista och nu äntligen fanns till halva priset. Varpå jag slog till lite spontant när jag sprang på min storlek inne på Eriks här i Limhamn. Det kändes som att det var menat för jag åkte egentligen dit enbart för att köpa strumpbyxor till Nyårsafton och det fanns bara en jacka kvar som dessutom var i just min storlek. Jag älskar färgen som jag här har stylat med bruna byxor från Filippa K och min Pochette Metis som jag just har plockat fram för säsongen. Jag försöker att variera mina väskor och olika väskor passar bättre till olika säsonger, denna från LV älskar jag att bära under våren som jag tänker snart är på ingång.

Klassisk topp
Födelsedagsfirande hela helgen lång

Min kära man fyllde 41 år igår och dagen till ära hade jag planerat in i minsta detalj. Dels så hade jag synkat med mamma & Jocke så att de kunde komma hit och passa barnen. Jag hade nämligen i maskopi med min fina vän Jenny kommit på den briljanta idén om att vi ihop med våra män borde åka iväg och spendera ett barnfritt dygn på spa. En alldeles perfekt idé som fick bli mannens födelsedagspresent. Han hade ingen aning om vad som väntade under dagen mer än att han skulle vara redo med en väska prick klockan 10:30 när mormor & morfar anlände till barnbarnen. Vi kickade igång med att äta brunch på Duxiana (en 40 års present från finaste Louise) och där efter styrde vi mot Båstad och Strand. När vi stod i kön till Afternoon tea hoppade Jenny & Banjamin fram och utbrast ”surpise”!! Snacka om att han blev överraskad och wow så trevligt vi har haft det. Vi låg länge i roof-top poolen och skålade i både bubbel och drinkar. Senare på kvällen väntade 3-rätters (fantastisk mat) och tillhörande gott vin. Imorse klev vi upp redan vid åtta och körde ett träningspass ihop alla fyra för att slutligen runda av med en hej dundrandes frukostbuffé!

Busnel jacka Pearl top  Victoria jacket

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.