En liten sneak peek – mjuk sand

 

En liten sneak peek – mjuk sand

Helgen har spenderats åt att måla om matrummet och wow vilken skillnad det blir! Loggade bara in från frukostbordet för att dela med mig av en liten sneak peek. Idag är det fokus på att måla om alla skåpen, man måste dock vänta 6h mellan första och andra strykningen så det tar lite längre tid att bli klar med dem. Väggarna kunde man måla om efter 2h så vi hann bli klara på en dag. Näst på tur står köket och hallen men då får jag undsättning av min kära mor som kommer hit och hjälper mig att måla. Ju fler händer desto bättre. 

Vi har målat med Nordsjös ”mjuk sand” och så här i efterhand känner jag verkligen att det blev alldeles rätt! Jag var ju lite nervös för att jag hade valt en för mörk beige kulör men det hade jag inte! Nu kommer vi måla även köket och vardagsrummet här nere i samma nyans.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.