En ny klassisk väska till samlingen

Klassisk väska Klassisk väska

En ny klassisk väska till samlingen

I julas bestämde jag mig för att köpa en ny väska till mig själv, lite som plåster på såren för ett tufft år. När jag väl hade beslutat mig för ”investeringen” så visade det sig att väskan var slutsålde i hela Sverige. Nu äntligen, mer än tre månader senare hade den äntligen kommit in till Mulberry-butiken i Malmö. Det var verkligen kärlek vid första ögonkastet, jag älskar allt med väskan. Den är klassisk, stilren och kan bäras dels som en portfölj i topphandtaget men även som cross-body.

För några år sedan hade jag aldrig köpt en svart väska men nu har jag mer och mer blivit förtjust i svarta accessoarer. Väskan är ifrån Mulberry och heter Lana Top Handle, jag har den stora. Först var jag inne på den lilla men där får man inte plats med särksilt mycket så denna storleken passade mitt behov bättre…

One comment on “En ny klassisk väska till samlingen

  1. Så snygg! 🤩

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.