En oplanerad och välbehövlig helg

Jag sitter i soffan och käkar chips, passar på att tidsinställa detta inlägget nu när Ludwig sover och maken är på AW. Så skönt med lite egentid faktiskt, dagen har nämligen varit väldigt intensiv. Jag packade in Ludwig i bilen redan vid tiotiden på morgonen och sen kom vi inte hem förrän efter sex på kvällen! Ludwig skötte sig faktiskt väldigt bra även om han stundtals blev något gnällig över att åka i barnvagnen, men det kan man ju förstå efter så många timmar på vift. Det var hur som helst skönt att komma ut och rensa tankarna lite, jag var först inne i stan en runda och sedan mötte jag upp Linda på Emporia. Vi var bland annat inne på MQ och valde ut en varsin outfit till ett kommande samarbete, så skoj och jag är så nöjd med outfiten som jag stylade. Förhoppningsvis lyckas vi fotografera våra outfits redan på måndag om vädret tillåter!

Det ska bli skönt med helg, vi har egentligen inget planerat mer än vår vanliga ”to do list” på allt vi inte hunnit med här hemma och sen har vi ju trädgården som är ett evighetsjobb! Jag var tex ute och räfsade upp alla löven tidigare i veckan, dagen efter var det precis lika många löv igen om inte ännu fler! Jag tänkte även att vi skulle försöka hinna med att höstpynta lite på framsidan, köpa någon fin krans att hänga på dörren och kanske införskaffa den där krukan som jag postade på Instastory tidigare i veckan. Helgbuketten är redan på plats, denna veckan blev det ett gäng vita rosor som jag fick i födelsedagspresent av Plantagen. Så fräscht!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.