Före- och efterbilder på uppfartsrenoveringen

Nu, 3 månader senare, kan vi äntligen klassificera uppfartsrenoveringen som klar! Även om där fortfarande är ett par detaljer som ska komma på plats, men det är inget som för ögat syns så jag tyckte att det var dags att dela med mig av lite före- och efter bilder på vad vi har åstadkommit i vårt allra första ”renoveringsprojekt” av vårt älskade gatuhus! Ett projekt som tog på tok för mycket energi i slutändan, ett projekt som inte alls gick så smidigt som vi hade föreställt oss och ett projekt som visade sig skulle kosta ungefär dubbelt så mycket gentemot vår första budget. MEN, så skönt att ha det gjort! Känslan av att kunna köra upp bilen på uppfarten är ljuvlig, känslan av att inte längre ha en ”soptipp” och en fallfärdig carport är underbar, känslan av att ha ett vackert staket är magisk! Nästa år ser jag dessutom fram emot att vår lilla lavendelhäck växer till sig och förhoppningsvis står i blom, sen vill jag gärna hitta någon trevlig bänk och en fin kruka som jag kan plantera lite säsongblommor i.

Det blev verkligen en enorm skillnad och man får ett helt annat intryck av huset nu tycker jag, jag har insett vikten av en prydlig framsida och det är något jag ser på med helt andra ögon nu när jag går omkring i området och spanar på hus samt något jag skulle tänkt mer på om vi hade letat efter ett nytt hus! Jag älskar att gå omkring och titta på hus för att få inspiration från hur andra har gjort, så många stenbelagda uppfarter, staket och grindar som jag har spanat in denna sommaren går knappast att räkna.

Jag har försökt att ta bilderna från samma vinklar så att man tydligt kan se förändringen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.