Blus med volanger

Volangblus, pösig blus, blommig blus, färgglad blus! Jag älskar blusar i alla dess sorter och allra mest gillar jag nog blusar med spännande detaljer på, detaljer som får plagget att poppa och ger looken den där extra touchen! Hur snyggt är det inte att styla den med en kontorsbyxa med hög midja och ett par coola pumps, som jag har gjort här! En ”clean” outfit som denna matchar jag gärna med ett par brillor, jag har ju egentligen glasögon varje dag när jag jobbar eftersom mina ögon är för känsliga för att ha linser när jag jobbar framför datorn i så många timmar. Jag har väl egentligen inget emot att bära glasögon men det vore skönt att kunna variera utan att man ska uppleva att man får problem med ögonen. Ni med felfri syn, jag tror inte ni anar hur lyckligt lottade ni är!

Imorgon är det förresten äntligen dags för mig att gå till frisören igen, jag borde gjort det redan för ett par veckor sedan men jag har haft så mycket att stå i så det har helt enkelt bortprioriteras. Jag är lite inne på att klippa av håret till typ axellängd, det finns en risk för att jag kommer ånga mig men någon gång måste man ju våga testa eller hur? Nu har jag ju dessutom hittat en frisör som jag trivs med och jag litar fullständigt på att Laila kommer att göra mig fin. Det kommer nog krävas lite mer styling av mig själv för att jag ska känna mig bekväm med den längden men samtidigt så tar det ju mindre tid att föna håret så det borde jag väl mäkta med. Oj vad jag längtar efter att bli kvitt alla gråa strån, de kommer så otroligt snabbt numer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.