En perfekt vårjacka

Vårjacka Vårjacka

En perfekt vårjacka

Jag kom precis hem ifrån en PW i det fina men blåsiga vädret, nu är äntligen våren här! Känslan när man kan tvätta undan alla vinterkläder för arkivering är ju alldeles alldeles underbar! Det känns nästan som att vi fick ett större hem för nu ligger det inte kläder utspridda överallt i hallen. På tal om hallen så målade vi om i helgen och WOW vilken skillnad, vi hann precis bli klara med köket och farstun. Näst på tur står vardagsrummet här nere men vi måste först lösa ekvationen om hur vi ska kunna måla väggen som löper upp i trappen. Den går liksom från nedanvåningen och hela vägen upp till ovanvåningen, att bygga en ställning i trappen känns lite jobbigt just nu. Nåväl, ska den som ger sig! Jag SKA måla om, punkt!

Nu till min alldeles ljuvliga vårjacka/kofta som jag invigde för snart två veckor sedan då vi var på miniweekend i Åhus. Givetvis kommer den från Stenströms, jag får liksom inte nog utav deras stickade plagg. De känns så lyxiga och kvalitén är fenomenal. Här stylade jag med ett par linnebyxor från Cavaliere, också i fantastisk kvalité. Så härligt att kunna gå i loafers dessutom! Jag behöver dock tips på bra nylonstrumpor, jag gillar inte att gå barfota i skorna för jag får så lätt fotsvett (tips på hur man undviker detta mottages gärna) och utan strumpor blir det mycket värre.

Vårjacka

2 comments on “En perfekt vårjacka

  1. Cubus har bra korta nylonstrumpor som passar bra i tygskor och loafers.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.