Ser fram emot en oplanerad helg…

Ser fram emot en oplanerad helg…

Exakt det här ser jag fram emot nu! En oplanerad helg och att få sitta länge och dricka morgonkaffet. De senaste veckorna har varit fullkomligt överväldigande. Det känns som att jag har sprungit ett maraton om dagarna och ändå har jag inte räckt till. Nu är dock bokslutet klart! Lönerna för Tyskland och Sverige förberedda (vår Payroll Manager slutade i april så jag var tvungen att täcka upp för henne också). Momsen är rapporterad för alla bolagen. Allt är klart inför vår Invignings-AW av det nya kontoret nästa vecka. Flyttstädningen (och slutbesiktning) av det gamla kontoret är bokad och idag hade jag möte med de danska revisorerna och lyckades på något vänster skicka in och svara på allt de efterfrågat. Det är väl egentligen det sistnämnda som är mest stressande. Vi har även revision i UK och Tyskland samtidigt och jag ansvarar för allihop. Vi byter dessutom regelverk från US GAAP till IFRS vilket är ett gediget jobb i sig, även om vi tagit in hjälp för att driva detta projektet. Oavsett så lär jag mig så otroligt mycket vilket i sig är superkul!

Idag har Calle varit på affärsresa från tidigt imorse och nu skrev han precis att flyget hem från Norge är 50 min försenat så han lär väl vara hemma vid midnatt. Jag har med andra ord både lämnat och hämtat barnen idag så imorgon ser jag fram emot att kasta mig på cykeln så snart jag vaknar. Mornarna med Elsa innan jobbet är ta mig tusan inte att leka med, snacka om att tålamodet prövas. Helt sjukt hur en sådan liten tjej kan vara så bestämd! Ludwig däremot är inne i en ålder som är betydligt enklare…

Tulpanerna har jag plockat från trädgården, vilken lycka det hade varit att vara självförsörjande på tulpaner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.