En rosa Herrgård och en romantisk klänning

Romantisk klänning

En rosa herrgård och en romantisk klänning

Jag får nypa mig själv i armen när jag tänker på att vi är igång och planerar vår gemensamma 40 års fest som kommer att äga rum här i denna rosa Herrgården. Precis sådär romantiskt och idylliskt som jag vill ha det. När vi gifte oss googlade jag upp det vackraste lilla kapellet man kan tänka sig i Sydafrika och nu googlade jag upp den här rosa herrgården inför vår kommande fest. Det känns nästan som man befinner sig på en fransk vingård när man går omkring där…

Nåväl, nu till min romantiska klänning från H&M. Jag tyckte den passade som handen i handsken till denna miljön och kände mig så fin i den. Fyndade den för några år sedan och jag tycker precis lika mycket om den nu som då.

Rosa herrgård InbjudningskortRomantisk klänning

Hoby Kulle Herrgård Midsommarklänning Rosa herrgård

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.