En sann Disneygran – Kungsgranen

En sann Disneygran

Yes, så är det! Kungsgranen är en sann Disneygran, det har vi fått bekräftat med årets julgran. Wow alltså! Igårkväll slog vi äntligen slag i saken och klädde vår gigantiska gran! Helt enligt traditionens alla regler. Vi började med att dricka glögg, äta pepparkakor och lyssna på julmusik. När vi hade laddat ett tag och julstämningen började infinna sig var det dags. Ludwig tyckte att det var riktigt roligt att hänga upp julgranspyntet, han fick dock lite beslutsångest och kunde inte bestämma vilka grenar pyntet skulle hänga på.

När klockan började närma sig halv åtta och granen fortfarande inte var färdigklädd gjorde vi en nattningspaus och fortsatte sedan utan barnen. Det blev väldigt mysigt och det här är en tradition som jag kommer att hålla fast vid. Förra året stod jag där höggravid och kämpade mig igenom granen. Jag tror bestämt att det var dagen innan Elsa föddes som vi klädde den. Det betyder att det var på natten där som maginfluensan bröt ut, får rysningar bara jag tänker på det. Fy farao, ingen förlossning som jag önskar någon att få uppleva.

En sann Disneygran

Beställa julgran online

Om ni vill beställa er julgran online, spana in detta inlägget (klick). Där delar jag med mig av en rabattkod!

Kungsgran

Smålandsgran.se

Dessvärre så räckte inte ljusslingan hela vägen upp så vi måste komplettera med en tilläggsslinga. Jag tror bestämt att det här är den största julgranen vi någonsin kommer att ha, haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.