Tavla över Stockholm

-inlägget innehåller reklamlänk för Photowall.se-

Tavla över Stockholm

Tavla över Stockholm

Vi har länge känt att vi behöver en liten färgklick i vardagsrummet och nu äntligen hänger den där. Vi båda föll nämligen pladask för den här tavlan som nu har fått hedersplatsen i hemmet. Det är en tavla över Stockholm och jag är lite svag för den här typen av målningar. Nu är det här bara en plansch men drömmen hade såklart varit att ha motsvarande tavla fast som oljemålning. Jag har en del favoritkonstnärer som jag en dag vill köpa konst ifrån. Visst är den ljuvlig!

Poster

Jag har teamat upp mig med Photowall.se och fått lov att dela en rabattkod som ger er hela 25% på ett köp. Ni använder bara koden “thessan25” i kassan när ni lägger er beställning. Perfekt så här inför jul och till er som inte vet vad ni ska köpa till era nära och kära. Photowall Tavla över Stockholm

Jag älskar detaljerna i tavlan! Man kan länge stå och granska den och varje gång ser man något nytt. Jag skulle vilja ha en sådan här tavla över Limhamn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.