En simpel hårknut

Hårknut

En simpel hårknut

Äntligen har jag lärt mig att göra en simpel men ändå fin hårknut! Är det något som jag avskyr att göra på morgonen så är det att fixa håret! Av den anledningen blir det oftast att jag bara sätter upp håret i en knut bak i nacken. Fram tills nu har den där knuten inte varit något vidare vacker men jag gav mig tusan på att lära mig att göra en knut som ändå är fin och nu har jag äntligen lyckats. Den här håruppsättningen tar verkligen bara två minuter att göra och har därför blivit min ”kontorsfrisyr”. Jag gillar inte att ha håret nersläppt när jag jobbar för jag upplever att det mest bara är i vägen. Sen är håret oftast bara fint första dagen efter att jag har duschat det och jag tvättar bara håret två gånger i veckan, jag orkar inte göra det oftare än så. Tänkte dela en tutorial på hur jag får till min hårknut, kanske kan jag hjälpa någon där ute att spara lite dyrbar tid på morgonen…

Idag har jag hunnit med att vara på Mammografi, besöket tog ca 10 minuter och även om jag tyckte att det gjorde ganska ont så var det absolut hanterbart. Jag visste liksom inte vad som väntade mig men det som sker är att sköterskan bokstavligen klämmer ihop brösten i en maskin (två olika positioner per bröst) och så tar de 4st bilder. Om två veckor kommer jag att få svar på om de funnit något som behöver undersökas vidare. Utöver det har jag varit ute och sprungit, så härligt! Jag funderade först på att simma men det ösregnade och jag hade behövt cykla dit så jag blev lat och nöjde mig med en löptur. Efter träningen tog jag bussen in till Emporia där jag åt lunch (Ceasar-wrap på Grafitti, den är så god!!) samt hämtade mina nya glasögon. Jag fick nämligen reklamera mina senaste brillor då den där ”blåljus-behandlingen” som jag hade inte var särskilt optimal när man sitter i så mycket Teams-möten som jag gör. Den dämpar nämligen anti-reflexbehandlingen så mina glas speglade sig hela tiden vilket var så störigt. Nåväl, det var inga problem att reklamera (inom tre månader) och nu har jag fått ett par nya likadana glasögon men utan den behandlingen…

Nu tänkte jag ta en powernap och sen fixa lite här hemma för att slutligen ta en promenad och köpa hem både sushi och lite godis tills ikväll. Känns lyxigt att ha så här mycket egentid!

Håruppsättning Hårknut

2 comments on “En simpel hårknut

  1. Så fint! Gärna en guide 🙏🏼 och tröjan har så fina detaljer, vart kommer den ifrån?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.