Ovalt matbord – helt rätt beslut!

Ovalt matbord

Ovalt matbord – helt rätt beslut

Så här i efterhand känner jag verkligen att det var helt rätt beslut med ett ovalt matbord. Likaså känns stolarna från DK3 som helt rätt beslut ihop med detta bordet från Bruunmunch. Jag är supernöjd! Nu har vi beställt ytterligare 4st stolar (från Stolab) och leveransen var planerad till förra tisdagen mellan kl 17-22. Vi var redo här hemma men när leveransen fortfarande inte hade anlänt när vi nattat barnen stängde jag av ljudet på telefonen (just för att inte riskera att väcka dem) och plötsligt hade jag 2st missade samtal (från inget uppringsnings-id) samt ett sms om att de försökt leverera våra stolar men att ingen var hemma. Förstår ni hur frustrerande detta var? Vi var visst det hemma men absolut ingen knackade/ringde på dörren!! Det gick heller inte att ringa upp chauffören eftersom de ringt från ”inget uppringsning-id”, jag såg alltså de missade samtalen sekunder efter att uppringaren la på luren. Resultatet är att vi nu måste hämta stolarna vid ett utlämningsställe vilket vi inte tänker göra för det innebär att vi måste hyra släp- Nåväl, nu hoppas jag att de kan boka om leveransen! Tydligen så knackar de inte på när uppdragsgivaren har valt leveransalternativet ”leverans till tomtgräns” men då får de ju antingen ringa från ett nummer som man faktiskt kan ringa upp eller informera om att man absolut INTE får missa deras telefonsamtal…

För tillfället känner jag ett enormt behov av att göra om här hemma. Jag känner att jag vill ”boa”, lite precis som när man var gravid och kände det där suget efter att fixa för bebisen. Så märklig känsla! Jag drömmer var och varannan natt om att vi flyttar till en stor Patriciervilla som vi ska totalrenovera men på något vis slås alltid drömmen i spillror för mig. Undrar vad det betyder, om man nu kan tolka drömmar. Det är nämligen min dröm, att någon gång få uppleva ett sådant köp + renovering. Kanske slås drömmen sönder för att det i dagsläget känns så långt ifrån? Nåväl, tills dess får jag ro om vårt lilla hus…

Ovalt matbord Pia Chair Pia Chair

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.