Ett skjutparti som gör skillnad

Förstår ni vilken skillnad ett snyggt skjutparti gör? Vårt uterum ser plötsligt ut som ett helt nytt uterum, wow! Jag tänkte först avvakta med att visa er resultatet tills allt är klart men jag kan inte låta bli. Igår fick vi nämligen skjutpartiet på plats och jag vet inte hur många gånger som jag har sprungit ut för att titta på resultatet.Skjutparti

Det här vackra skjutpartiet har vi beställt från Expodul Uterum precis som vi har gjort med kanalplasttaket. Jag är så otroligt glad över att vi beställde skjutparti med spröjs för det inger precis den rätta känslan. Visst får man lite “orangeri-känsla”? Resultatet blev till och med bättre än jag hade föreställt mig. Nästa vecka ska vi måla klart allt utvändigt, vi fick nämligen byta ut några vindskenor som nu behöver färg. Efter det ska vi förhoppningsvis börja med att montera träpanelen invändigt, även den ska målas vit. Vi har bestämt oss för att ha betonggolv men vi vet inte om det rent av räcker med att slipa det befintliga golvet. Om inte det räcker så måste vi lägga på ett tunt lager med flytspackel. Allt kostar ju så mycket pengar så det är en kostnadsfråga. Amen snälla, titta hur det såg ut innan vi renoverade (klick).

Nu ska jag så smått börja planera inredningen och jag riktigt längtar tills jag får lov att sätta tänderna i stylingen. Vi behöver dock bygga ett förråd som vi kan förvara utemöblerna mm i för nu vill jag ha uterummet inrett året om. Tidigare så har detta rummet snarare varit ett förvaringsrum. Tänk vad mysigt att gå ut här och sätta sig med en kopp kaffe en kylig höstdag. Vi ska även beställa någon form av “infravärmare” som man kan slå på när det blir för kallt. I bästa av världar så hade jag velat ha det här rummet isolerat men det går inte eftersom plattan som ligger där inte är anpassad för isolerade rum.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.