Fredagsmys

Matrum

Fredagsmys

Äntligen fredag! Det har varit en tuff vecka, rejält bakslag när det kommer till värken i mina händer/armar. Kvällarna har gått ut på att försöka lindra smärtan som konstant gör sig till känna oavsett vad jag gör. Nu är det typ 3 veckor sedan jag slutade med kortisontabletter så det gav nog lite effekt när jag tog dessa trots allt. Alltså på riktigt, jag blir knäpp! På torsdag har jag äntligen tid hos en tarmspecialist, jag har kommit till en gräns där jag rent av hoppas på att få en diagnos så man kan behandla mig rätt. Man tappar ju precis all motivation till allting när man mår så här.

Nåväl, det ska bli så skönt med helg. Vi ska laga Bimbimbap vilket är väldigt längesen vi åt så det ska bli gott. Utöver det ska vi landa i soffan och se på film, jag orkar typ inte göra något annat på vardagarna just nu. Utmaningen blir att hålla mig ifrån godis/choklad i helgen, utöver gluten har jag nu bestämt mig för att utesluta allt vitt socker ur kosten för att se om det kan ge någon effekt på värken.

Vet ni vad, jag älskar vårt matrum, det är husets kärna på något vis och jag är så nöjd med inredningen här inne. Senaste tillskottet är den lilla lampan på bordet, det blir så mysigt när man dukar med den. Det är en mini-Flowerpott från & Tradition. Bilden knäppte jag av med mobilen för ett par helger sedan när vi hade haft kalas för Calle här hemma…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.