Godartad tumör och snart dags för operation igen

Godartad tumör

Godartad tumör och snart dags för operation igen

Ja vad säger man, livet efter 40 då kommer alla krämpor som ett brev på posten. Idag var jag hos läkaren som konstaterade att jag har en godartad tumör på axeln. Det var för någon vecka sedan som jag satt hemma i soffan och gjorde lite övningar som jag fått tilldelat efter att jag sökt vård för värken i mina händer som jag upptäckte en knöl på höger axel. Alltså det var en ren slump att jag ens kände mig för på denna kroppsdelen vilket jag uppenbarligen aldrig gör för så här i efterhand är jag förvånad över att knölen har gått mig obemärkt förbi. Den är ungefär 2×2 cm stor och den flyttar sig liksom när man rör vid den. Väldigt obehaglig känsla. Nu känner jag ingen smärta när jag ruckar på knölen och den känns som en stor fettknöl vilket det också är. Jag frågade läkaren hur sådana här fettknölar uppstår och det är tydligen celler som går helt bananas och så blir det en stor knöl. Lite skrämmande hur den har lyckats växa sig så stor och jag inte ens har märkt någonting förens nu. Nåväl, efter semestern väntar det alltså ännu en operation (jag opererades ju så sent som i dec förra året) för att plocka bort tumören. Tydligen inget man måste göra då den anses ofarlig men jag vill absolut inte ha den på min kropp!

Godartad tumör

Denna outfiten hade jag glömt bort att jag fotograferade innan vi for till Mallorca i maj. Jag hann helt enkelt inte redigera bilderna och sen försvann de i mängden av nya bilder efter vår semester. Här körde jag diadem och glasögon vilket jag sällan bär men jag tycker ändå att det var fint. Som glasögonbärare känns det gärna lite ”kaka på kaka” att även ha diadem när man redan bär brillor.  Stenströms

Byxorna är från förra året och kommer från Cavalliere, tröjan är från Stenströms. Stenströms Linnebyxor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.