I mitt Orangeri…

Orangeri

I mitt Orangeri…

Jag passade på att knäppa av lite nya bilder i mitt Orangeri i helgen. Nu börjar det verkligen bli mysigt där ute. Senaste tillskottet är ett par nya kuddar samt plädar ifrån Elvang och visst gör väl textilier så mycket till mysfaktorn? Jag har flera plädar från samma varumärke inne i huset också och jag kan varmt rekommendera dem. De är så mjuka och sköna och tillför verkligen ”det lilla extra” till interiören. Det är de ljusbruna eller snarare brun-spräckliga kuddarna som kommer därifrån samt matchande plädar som ni ser hängandes på en av stolarna samt den blå- vita pläden som bryter av så fint i den i övrigt ganska neutrala färgskalan på kuddarna. I helgen flyttade jag även ut en alldeles bedårande vacker servis som jag har fått av svärmor, tanken är att den ska husera i det där skåpet som vi ännu inte har införskaffat. Nu tror jag dock att jag har hittat rätt i djungeln av rottingskåp så förhoppningsvis flyttar det snart in ett skåp också. Jag har även köpt lite ljuslyktor som ska upp och sen återstår det att få till tyget i taket som jag så länge har tjatat om men som jag aldrig kommer till skott att införskaffa.

Elvang

Sist när mamma och Jocke stannade över för natten passade jag på att duka upp till frukost här ute och oj så stämningsfullt det var att sitta här inne med morgonkaffet. Likaså är det så mysigt att vara här när det regnar ute! Elvang Clementinträd Uterum Citrusträd

Detta lilla citrusträd köpte jag på extrapris på Ikea, det ska bl intressant att se om frukten kommer mogna. Clementinerna har vi redan ätit massor utav, något för sura för min smak men barnen älskar dem. Halva nöjet för dem är ju att kunna plocka det själv. Jag har inte gett upp hoppet om det perfekta olivträdet men jakten har pausats efter att jag hittade detta ljuvliga clementinträd. Jag tycker det passar så fint här inne… Elvang

Den ljuvliga lampskärmen fyndade jag på Mallorca i en mysig butik i Sóller. Den ska bara få en ny lampsladd också. Spröjsen adderade jag förra året, jag måttbeställde från Nya Spröjs och wow vilken skillnad det blev. Jag kan verkligen rekommendera att beställa spröjs härifrån, så fina och enkla att montera dessutom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.