Granen står så grön och grann i stugan…

– Reklam för Smålandsgran

Julgran

Granen står så grön och grann i stugan…

Vår gran är så himla fin, alldeles lagom stor och väldigt fyllig. Vi beställer alltid en Kungsgran för de är helt klart de finaste granarna, riktiga Disney-granar om ni frågar mig. För att vi ska få ihop logistiken så här i juletider beställer vi alltid vår julgran från Smålandsgran. I och med vi har Elsas födelsedag precis före jul och sedan Ludwig födelsedag precis efter jul så är det så skönt att outsourca den biten. Granen kommer alltid levererad till dörren precis i anslutning tills när vi har haft kalas för Elsa. Så skönt! Vi lyckades till och med att klä den före Lucia och WOW så bra den blev i år…

Vi fick dock möblera om lite tillfälligt för att ens få plats med en julgran i år. Vi satte nämligen upp ännu ett Ivar-skåp på väggen i matrummet när vi målade om här i våras och granen brukar stå in mot väggen i hörnan där det sista skåpet monterades. Nåväl, det blev ganska bra att ha bordet så här också. Lite tur i oturen att vi inte blir så många som ska fira här hemma i jul för det blir svårt att ha båda iläggsskivorna monterade när bordet står på det hållet. Vi ville fira med hela tjocka familjen men det blir bara svärföräldrarna som kommer, resten ska fira hemma i Sölvesborg istället.

Nu till det bästa, med koden ”thessan100” får ni 100kr rabatt om ni beställer er julgran från Smålandgran. Skynda er att fynda innan granarna tar slut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.