Julklappstips i triss

Julklappstips i triss

Hittade en gammal outfit från i somras som jag aldrig har hunnit posta här i bloggen. Det blev ju ett abrupt avbrott med uppdateringar på grund av smärtan i mina händer/armar. Jag har valt att inte skriva så mycket om detta än men så fort utredningen är klar kommer jag dela med mig av vad det är jag går igenom. Tänker att det kanske kan hjälpa någon annan som upplever liknande. Hur som helst tänkte jag med dessa bilder dela med mig av tre julklappstips som jag själv hade blivit väldigt glad över att få:

  • Ett par snygga, stilsäkra solglasögon. Även om man inte kan använda dem så här års (såvida man inte ska på semester eller solen rent av för ovanlighetens skull tittar fram) så är det en perfekt klapp att ge. Vi alla behöver solbrillor och många gånger unnar man sig inte att uppdatera dessa accessoarer.
  • En silkesblus till henne eller en skjorta till honom. Mina favoritmärken när det kommer till blusar är Stenströms och Caliss, jag skulle säg att de är normala i storleken så funkar utmärkt att beställa online för enkelhetens skull.
  • Ett par pärlörhängen alternativt ett halsband likt det jag bär på bilderna. Klassiskt, diskret och så stilrent.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.