Gräsänka för ett dygn

Gräsänka för ett dygn

Idag är jag gräsänka och jösses så intensivt det blir när man ska sköta allt själv. Vi har dessutom städhjälp på torsdagar så vi var tvungna att evakuera huset redan vid halv åtta då städerskan anländer. Det var en match om man säger så. Jag fick hota Elsa med att ringa polisen om hon inte tog på sig kläderna. Alltså på riktigt, det är så tröttsamt med hennes kläder om morgnarna. Jag är så glad för att Calle tar lämningarna för jag har inte tålamodet till sånt när jag har en tid som ska passas. Eftermiddagarna är allt annat än enkla men då ska vi i alla fall bara hem och det gör inget om det tar lite längre tid. Nu sover barnen sedan en halvtimme tillbaks och jag hade tänkt att sitta här framför datorn men jag tror inte att jag orkar. Det får bli soffan och tv:n i vanlig ordning.

Den här veckan har det blivit lite sämre med träningen så jag funderar på att jobba hemifrån imorgon så jag kan starta dagen med ett löppass (Calle kommer hem senare ikväll så han får lämna kidsen på Förskolan). I helgen vankas det barndop följt av middagsbjudning. Jag tänkte även försöka hinna med att träna på gymmet en timme men vi får se hur det blir med det. Än så länge har jag bara hunnit springa en löptur på 5 km samt cyklat till kontoret ToR en dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.