En enkel håruppsättning

enkel håruppsättning

En enkel håruppsättning

Nu har jag lärt mig ännu en enkel håruppsättning och visst ser den stilfull ut? En uppsättning som passar precis lika bra på kontoret som vid ett mer dressat tillfälle. Det enda kluriga är att sätta dit hårnålarna så att de inte syns. Nu gör det väl inte så mycket om en hårnål skymtar men det ser lite mer proffsigt ut om man lyckas dölja dem. Jag tänkte att jag skulle dela en tutorial på Instagram även på denna så håll tillgodo om ni vill veta hur man gör…

På tal om frisyrer, jag behöver verkligen gå till frisören men jag känner att jag inte riktigt orkar. Det är liksom ett så stort projekt att planera för man behöver vara ifrån jobbet en halv dag typ. Oj vad jag önskar att det räckte med att gå till frisören en gång per år men de grå stråna dyker upp betydligt snabbare än så. Nu ska jag försöka planera in ett frisörbesök i lagom tid innan vi reser till Mallorca så jag får stå ut med utväxt ett tag till. Jag har ett spray som jag brukar ta längst med benan för att dölja det absolut värsta men det där sprayet färgar av sig så jag gillar inte det. När man sprayar kommer det dessutom på händerna och ger även fläckar på kläderna. Tänk så mycket lättare det vore om man var blond!

Enkel håruppsättning Enkel håruppsättning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.