Mönstrad blus och tweedkjol

Veronica VirtaMönstrad blus och tweedkjol

Äntligen börjar det bli lite varmare ute som tillåter att man plockar fram vårkläderna. Än är det lite kallt i luften men oj så härligt med sol! Den här outfiten bar jag för någon vecka sedan och jag fullkomligt älskar den. Kjolen sitter verkligen som en smäck och blusen är så otroligt härlig! Mönstret i kombination med puffärmen är en fullpott om ni frågar mig. Jag har redan använt den så många gånger. Här ihop med min relativt nya tweedkjol och tidigare matchade jag den med beiga kostymbyxor samt till jeans, lika snyggt var gång.

Något som stör mig lite är att jag sällan kan gå i klackar på kontoret. Jag har kommit till den åldern då jag insett att det inte är så bra för mina fötter, jag hör hur gammal jag låter men det är faktiskt sant. Därför är jag nu på jakt efter ett par snygga sneakers som jag även kan styla till en dressad look utan att det ser omaka ut. Just nu går jag omkring i mina löparskor (inte de jag springer i utan ett par likadana som är lite ”renare”, jag har nämligen två stycken) med iläggssulor i och det drar verkligen ner alla mina styles. Nåväl, om någon ligger inne med ett stiltips på sneakers får ni gärna dela med er…

Stenströms Mönstrad blus Tweedkjol

Blus: Stenströms / Kjol: Veronica Virta (finns nu på rea) / Klackar: ATP Atelier / Väska: YSL / Brillor: Chanel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.