Ridlekis på Kummingården

Ridlekis

Ridlekis på Kummingården

Idag hade vi bokat in barnen på Ridlekis på Kummingården, det blev en 45 min lång ridtur i skogen. Wow så härligt det var och barnen älskade verkligen det. När turen var slut frågade Ludwig om han fick rida en gång till, det blir med andra ord fler turer dit! Vi var till en början lite oroliga över om Elsa skulle klara av att sitta själv på hästen. Hon har ju ridit några gånger tidigare men då har vi alltid gått bredvid som säkerhet ifall hon skulle glida ur sadeln. Calle som fick leda Elsa gick till en början bredvid henne så gott det gick samtidigt som han ledde hästen men efter bara en kort stund säger hon ”pappa jag kan rida själv, du behöver inte hålla mig”. Haha, döm om vår förvåning!

När det var dags för trav blev hon dock lite rädd så hon testade bara en gång sen fick hon fortsätta att skritta medans de som ville fick testa på att trava i några omgångar. Ludwig däremot, han ville skritta hela tiden och frågade om hästen inte kunde springa mer. Så kul att de båda tycker att det är roligt att rida.

Efter turen besökte vi Wasabi Orangeri Restaurang & Café och wow vilken positiv överraskning. Det var verkligen jätte mysigt och pizzan som vi beställde var supergod. Vi blev kvar en bra stund, satt utomhus och åt lunch för att sedan flytta in i Orangeriet för att avnjuta en glass. Har ni inte varit där så är det ett tips!!

KummingårdenRidlekis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.