Grön cardigan och knytblus

Grön cardigan

Grön cardigan

Inte klokt hur mycket mer tid man har tillgodo när man inte har barnen som konstanta följeslagare. Bara en sån sak som att hinna knäppa av tre bilder på sin outfit innan middagen. Minns inte sist det hände! På fredagen firade vi vår femåriga Bröllopsdag (egentligen på torsdagen men vi sköt fram firandet) och det gjorde vi med ett besök på Mash. Jag var så sugen på just kött och då är detta helt klart rätt restaurang att gå till. Kvällen till ära bar jag min gröna cardigan från Stenströms, älskar verkligen Stenströms plagg. Precis allt de tillverkar är klassiskt och tidlöst!  grön cardigan

Just nu är jag inne på slutspurten på mitt nuvarande jobb. Det känns så märkligt eftersom jag har jobbat där i ÅTTA år, dock under 2 graviditeter/mammaledigheter. Jag är verkligen så redo för nya utmaningar och så spänd på min nya tjänst! Det var längesen jag kände mig så här motiverad! Hur som helst så hade jag medarbetarsamtal med mitt team idag och det satte även punkt för det senaste halvåret som Teamledare. Nu ska jag bara fasa ut de sista arbetsuppgifterna, rensa mejlen och datorn. Med andra ord är det nedräkning… Stenströms

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.