Sightseeing i Köpenhamn

Sightseeing i Köpenhamn Sightseeing i Köpenhamn

Sightseeing i Köpenhamn

Tänk att vi faktiskt hann med lite vanlig traditionsenlig sightseeing under vår weekend i Köpenhamn. Jag minns inte sist vi hade tid till något sådant. Vi njöt av precis varenda sekund. En båttur i kanalen och ett besök vid Amalienborg, wow vilka byggnader det finns i denna staden. Det första vi gjorde när vi anlände och hade checkat in på vårt hotell var dock att slå oss ner på en restaurang på Nyhavn. Närmare bestämt på hotellets restaurang som ligger precis i slutet av Nyhavn. Perfekt läge enligt mig för jag gillar inte riktigt att slå mig ner mitt i vimlet, det kryllade nämligen av människor i Köpenhamn denna helgen.

Jag åt hur som helst en Ravioli och Calle åt pasta med vildsvin, vi båda var så nöjda med våra val. Ett glas bubbel på det och lite nybakat bröd till att doppa i olivolja, finns det något bättre? Jag älskar verkligen det italienska köket!

Nyhavn

Ravioli Sightseeing i Köpenhamn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.