Hårborttagning med laser!

IMG_2129

Jag är så glad att jag hann med en laserbehandling precis innan vi reste iväg på semester, jag behövde nämligen inte raka varken smalbenen eller armhålorna en endaste gång under hela resan och då var vi iväg i en hel månad! Precis efter laserbehandlingarna upplever jag att när de stråna som ”kapats” med lasern vuxit ut och rakats bort så är man hårfri ett bra tag innan det åter igen börjar växa, för min del tog det alltså en månad efter sista behandlingen.

Jag har fortfarande några omgångar kvar innan jag är fullkomligt hårfri men hårväxten har minskat betydligt och under armarna kan jag se märkbara kala fläckar där det redan har slutat att växa ut hår, det är drygt ett år sedan jag började med mina behandlingar så till er som vill få effekt inför nästa sommar är det hög tid att signa upp för en konsultation. Man går ju på behandling var sjunde vecka om jag inte minns fel så det blir ju inte så många behandlingar under ett års tid, det gäller bara att ha tålamod och se till så att man verkligen går på de där besöken. Jag går som ni redan vet till Wibergkliniken som ligger vid Gustav Adolfs Torg här i Malmö och Jasmina som driver kliniken brukar ha riktigt bra och konkurrenskraftiga erbjudande, det är lätt att få tid och besöken går väldigt snabbt så till er som precis som jag är trött på generande hårväxt kan jag varmt rekommendera er att gå dit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.