Happy weekend!

IMG_1767

Den här helgen har jag sett så otroligt mycket fram emot, hela familjen ska nämligen samlas hemma i Sölvesborg för att fira vår kära Mammi som fyller år på söndag! Jag har slagit in ett så fint paket som ni självklart ska få se resultatet utav, vi köpte presentpapper och dekoration på Lagerhaus och jag kan stoltsera med att det förmodligen är det snyggaste paketet jag någonsin slagit in (om man får lov att skryta lite, haha!!)! Nåväl, Lillebror står utanför och tutar så vi måste rusa ner till bilen här nu!

Bild från Maldiverna då jag bar en av mina bröllopsklänningar för andra gången under resan, fördelen med att inte köpa en vit bröllopsklänning är att man kan använda den vid så många fler tillfällen! Jag är så himla nöjd med valet av klänningar och funderar dessutom på att lämna in min andra bröllopsklänning för att ta bort släpet så att jag kan använda även den vid fler tillfällen…spetsfantast som jag är!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.