Höstblommor och yogapass

Höstblommor

Dags för höstblommor

Jag kan väl konstatera att årets Dahliarabatt inte riktigt blev som jag hade tänkt mig. Tittade precis på lite bilder från förra årets skörd och jösses vilken skillnad. Hur som helst så är det hög tid för höstblommor och hittills har jag bara planterat lite Ljung i krukorna. I rabatterna har jag preppat för våren genom att gräva ner lite tulpanlökar i jorden. Jag känner att tiden inte riktigt räcker till för att göra den research jag hade velat göra när det kommer till höstblommor. Vad kan man mer ha för blommor nu?

Yoga

Idag testade jag att köra yoga på lunchrasten. Alltså förstår ni vilken lyx att ha möjligheten till detta på kontoret? Det var jag och två personer till med en helt egen instruktör. Samma instruktör håller även i cirkelträningen på torsdagar och utöver dessa två pass tänkte jag få till ett pass på gymmet. Tror även att vi har tillgång till Padelbanan som ligger i anslutning till kontoret så kanske borde jag testa även den sporten.

Flexibiliteten på mitt nya jobb är något utöver det vanliga! Jag bestämmer helt hur jag vill lägga upp mina arbetsdagar och det är guld värt. Det är mycket att ta in så här i början och jag längtar tills jag är helt up and running. Just nu sitter jag i dagliga möten med min chef i USA, tidsskillnaden gör att vi bara kan ha möten på eftermiddagarna. Imorgon ska jag till Köpenhamnskontoret och hälsa på, det ska bli så spännande.

2 comments on “Höstblommor och yogapass

  1. Jag har köpt silverek att blanda med ljung, alla sorters kål är superfint att ha, sen har jag även köpt
    cyklamen och dom har peppar peppar överlevt. Jag har provat att ha såna inomhus tidigare men det gick icke! 😀
    Murgrönan håller sej fin väldigt länge oxå…snyggt att blanda med det andra i färgväg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.