Ivar skåp – i all sin enkelhet

Ivar skåp – i all sin enkelhet

Jag har precis stängt igen jobbdatorn och klockan är redan 21:00. Så fort Calle satte sin fot här hemma klev jag in i hemmakontoret för att spendera ytterligare några timmar med rapportering. Det är så mycket manuella bitar som tar tid vilket ibland kan vara enormt frustrerande. Förhoppningsvis kan jag effektivisera processerna tids nog. Nåväl, dagen har gått i ett och Elsa fortsätter med sin 2 års trots. Idag när jag hämtade barnen på Förskolan ville jag bara sjunka genom golvet. Elsa fick ett utbrott av världsklass och ville inte följa med hem varpå hon stod och skrek samtidigt som hon blockerade hela trappan för passerande. Det slutade med att jag fick gå därifrån bärandes på henne utan ytterkläder i ösregn samtidigt som jag körde Ludwig i vagnen. Alltså sådana här dagar får jag verkligen bita mig själv i tungan för att inte själv börja skrika…

Nu till vårt Ivar-skåp som har fått tillökning. Eller det är ett tag sedan vi monterade det sista skåpet men jag har helt enkelt inte hunnit fotografera det än. Ännu mindre har jag hunnit inreda skänken och planera min tavelvägg ovanför skänken. Nu har vi i vart fall beställt en spegel som jag hoppas på att vi får upp denna veckan, nästa steg blir att hitta fin konst till väggen och slutligen att inreda skänken. Jag tänker mig någon söt bordslampa, en hög med trevliga magasin och kanske någon vas/ljusstake.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.