Jakten på ett olivträd

Olivträd

Jakten på ett olivträd

Snart, snart ska jag äntligen införskaffa mitt olivträd som jag tjatat om så länge. Nu ser jag äntligen ljuset i tunneln och jag ser så fram emot att inreda vårt Orangeri. Förra veckan var vi på Miljögården och tittade på utemöbler och nu vet vi exakt vad vi ska ha. Det kommer bli så fint! Det enda som hindrar oss just nu är tiden för alla våra helger är till bredden bokade och det kräver ju sin insats att få till allt. Bara en sådan sak som att hitta det perfekta olivträdet! Tänk, i Grekland finns det olivträd vart man än vänder sig. Så ljuvligt! Tänk att kunna plocka sina egna oliver. Jag fick i vart fall testa på att plocka en handfull när vi var på Kreta…

Olivträd Olivträd

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.