Julstjärna på stam

Julstjärna på stam

Julstjärna på stam

Varför blir det likadant varje år? Jag tänker alltid att jag ska vara ute i god tid och planera julen. Men likväl har jag knappt koll på adventsljusstakarna när första advent nalkas. Nåväl, i helgen köpte jag i varje fall en julstjärna på stam. Det var kärlek vid första ögonkastet, jag har verkligen blivit svag för växter på stam. En liten julgran till trädgården fick också följa med oss hem. Den huserar utanför uterummet, bara ljusslingan som fattas. Tanken är att vi ska julpynta först nästa helg men det fick bli en liten tjuvstart.

Helgen gick som vanligt i en hiskelig fart. Maken for till Köpenhamn med killgänget tidigt på lördagen så jag hade barnen själv. På söndagen fick jag ett ryck och sorterade bland barnens leksaker. De finns nämligen utspridda över hela huset och et gör mig galen. Nu är ordningen återställd och vi har åter igen infört en leklåda i taget på nedanvåningen. Det blir snabbt kaos så det gäller att plocka, plocka och plocka. Känns som att man inte gör annat än att plocka leksaker. Nästa helg ska jag äntligen sortera bland barnens kläder, så mycket som ska rensas ut och nytt som måste in. De växer så att det knakar. Det är precis sådana här saker som man aldrig hinner med, även fönstren ska putsas och frysen frostas av.

2 comments on “Julstjärna på stam

  1. Hej bra blogg fortsätt med det du gör 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.