Kalaspynt till en 1 åring

Kalaspynt

Kalaspynt till en 1-åring

När Elsa vaknade på sin födelsedag möttes hon av ett “kalaspyntat” matrum. Även om det känns sådär att pynta till ett kalas mitt i juletider så är den första födelsedagen något alldeles speciellt. Därför var det ingen tvekan om att även Elsa skulle få kalaspynt till sin födelsedag. Vi beställde en söt vimpel, en ballongbåge, Pin Wheels och en 1års ballong ifrån My Perfect Day som har ett enormt utbud av pynt. Jag tänker att vimpeln och Pin Wheels´en får återanvändas vid kommande födelsedagar så behöver man bara komplettera med ballonger. Så har vi gjort för Ludwig, det blir ju lite roligare för barnen om man pyntar på deras födelsedagar. Jag vill att de ska minnas dessa som något alldeles extra!   Kalaspynt

Elsas invigde sin nya söta tröja som visade sig vara för liten. Så störigt för jag hade redan hunnit tvätta den, annars hade jag såklart bytt till en större storlek. Det är helt klart den sötaste tröjan hon har haft, håll utkik på mitt Tradera om ni vill fynda. Jag ska alldeles strax uppdatera med Elsas storlek 80 för hon har i princip vuxit ur den storleken nu. Pynt födelsedag

Det söta födelsedagståget är egentligen Ludwigs men de får dela på det tänker jag. Det känns lite onödigt att ha två stycken. Födelsedagståg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.