Klassiska, tidlösa plagg

Klassiska, tidlösa plagg

Klassiska, tidlösa plagg

Klassiska, tidlösa plagg

Jag har verkligen ändrat mitt köpbeteende när det kommer till kläder jämfört med bara för några år sedan. Nu är jag så mycket mer eftertänksam och medveten kring vad jag köper. Jag måste fundera länge på ett plagg som jag har spanat in innan jag faktiskt köpslår och när jag väl bestämt mig så känns det så bra att slutligen köpa det. Idag känner jag att jag har hittat ”min stil” som jag själv skulle beskriva som klassisk och tidlös. Det är högst sällan som jag fastnar för trendplagg vilket jag allt som oftast gjorde förr. Jag menar, den här klänningen från Stenströms kommer jag garanterat att bära även om 10 år! Om det inte är så att jag har vuxit ur den, man vet ju aldrig om man har lagt på sig några ålderskilon tills dess. Man har ju insett att det inte alls är lika lätt att hålla sig i form efter att man har fått barn. Jag har fortfarande +3-5kg kvar tills min ursprungsvikt innan jag blev gravid. Då pendlade jag mellan 50-52kg och idag väger jag 55kg.

Stenströms

Stenströms linneklänning Klassiska, tidlösa plagg Riviera style

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.