Plisségardin till uterum

Plisségardin till uterum

Plisségardin till uterum

Ni vet känslan när ännu en bit faller på plats! Den känslan är som knark! Den känslan får mig att hela tiden ha så många hemmaprojekt igång samtidigt. Jag har en vision om hur jag vill att allt ska se ut här hemma och den jobbar jag stenhårt på. Sen blir jag så frustrerad emellanåt för allt tar så mycket längre tid än man tror. Uterummet skulle till exempel vara klart redan förra året men det slutade med att vi inte ens blev klara inför denna sommaren. Vi har fått använda uterummet som förråd fram tills nu eftersom källarrenoveringen drog ut rejält på tiden och vi var tvungna att förvara alla grejer någonstans. Men nu känns det äntligen nära!

Förra helgen monterade vi en plisségardin från Visor och det blev så himla bra! Solen står nämligen rakt in genom det här fönstret vid lunchtid och man kan i princip inte sitta där inne utan solglasögon. Nu kan vi äntligen slå oss ner vid matbordet (när det kommer på plats, haha) och njuta av en lunch här ute. Innan vi köper inredningen till uterummet ska vi hinna med att måla klart det invändigt. Takbjälkarna och alla lister (de är bara grundmålade än) ska målas. Helt ärligt så vet jag inte om det kommer att hinnas med i år men jag hoppas ju på det.

Plisségardin till uterum Plisségardin till uterum PlisségardinPlisségardin uterum Solskydd uterum Solskydd uterum Plisségardin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.