Kontorsstol designad av Bruno Mathsson

Kontorsstol

Kontorsstol

Kontorsstol – designad av Bruno Mathsson

Äntligen har jag funnit min kontorsstol med stort K! Det var bokstavligt talat kärlek vid första ögonkastet och nu efter att jag har hunnit använda den ett tag inser jag att det är en livslång kärlek! Eftersom ”hemmakontoret” har blivit en stor del av min vardag (inte bara på grund av pandemin, jag kommer att fortsätta jobba hemifrån i stor utsträckning) är det också hög tid att se över arbetsplatsen. För min del så har jag inte bara en utan hela två arbetsplatser och vid just den här sitter jag när jag redigerar mina bilder och uppdaterar bloggen. På ovanvåningen har vi dessutom ett höj- och sänkbart skrivbord som jag tänkte att jag skulle fotografera när tillfälle ges.

Den här skönheten till stol köpte jag på Support Design som har helt galet snygga kontorsstolar. För min del var det främst utseendet som jag föll för, jag ville ha en kontorsstol som passade inredningen här hemma. Dessutom hade jag som krav att den skulle vara ergonomisk och den ekvationen är inte helt enkel. Nu med facit i hand kan jag säga att Support Design har verkligen lyckats! Jag sitter som en prinsessa i denna skålformade stolen som med sitt ryggstöd tvingar mig att sitta rakryggad. Genialiskt! Jag säckar annars lätt ihop som en potatis framför datorn och att få support till hållningen ser jag som en investering i min egen kropp. Nu ska jag bara finna ett snyggt fotstöd till denna arbetsplatsen sen är den fulländad och jag är så sjukt nöjd med hur resultatet blev…

Hemmakontor Supportdesign Hemmakontor Kontorsstol

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.