Ljusinsläpp – förändrar ett helt rum

Ljusinsläpp Ljusinsläpp

Ljusinsläpp – förändrar ett helt rum

Alltså skillnaden när vi fick in lite mer ljusinläpp i vårt kök är enorm! WOW!

Resultatet av att vi bytte våra ytterdörrar blev att vi fick två helt nya rum på köpet! Jag kan inte med ord beskriva hur nöjd jag är och glad över att jag kom med denna briljanta idén. Det här projektet var till 110% mitt, jag tror inte mannen lyfte ett finger. Sen ansåg han väl inte heller att det var nödvändigt att byta dörrarna. Något han i efterhand har tackat mig för att jag drev igenom, haha! Den här dörren kommer dessutom att uppdateras med spröjs så det kommer att bli ännu bättre. Till er som frågat kommer båda våra dörrar från SWEDOOR.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.