Loafers och solbrillor

Loafers Chanel solglasögon

Loafers och solbrillor

Två saker som jag är så glad för att plocka fram, loafers och solbrillor. Äntligen varmare väder och lättare kläder! Jag hade dock velat ha solbrillorna korrigerade för mina synfel för jag kan allt mer sällan ha linser. Nåväl, man kan inte få allt. Jag har även plockat fram mina tröjor med kortare ärm, denna är från Stenströms och jösses så bekväm. Älskar hur den faller och kragen som värmer gott när det inte har blivit riktigt sådär varmt som man hoppats på. Den är från höstens kollektion så verkar inte längre finnas i sortimentet. Det är just det jag älskar med klassiska plagg, att man säsong efter säsong kan plocka fram dem igen utan att de har gått ur tiden.

Solbrillor Chanel Håruppsättning Loafers Loafers

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.